Wie steken hun energie in HELDERoverENERGIE?

 


 

Ate Atsma (1964) – Oplossingsgerichte ondernemer

Ate AtsmaCommercieel en succesvol ondernemer met de gave om complexe zaken duidelijk en eenvoudig te krijgen. Zijn motto is ‘keep it simple’. Deze instelling blijkt ook in de markt van duurzame energie een welkome eigenschap. Niet uitgaan van de techniek, maar oplossingen vinden die eenvoudig zijn en die mensen verder helpen.

Tel.: 06 372 93 192

E-mail: atsma@helderoverenergie.nl

 


 

 

Martin Tucci (1973) – Ondernemen met respect voor de natuur

Martin Tucci Ondernemende ondernemer (begonnen in 1999). Veel fouten gemaakt, veel geleerd, nu in de juiste balans tussen natuur, leven en ondernemerschap. Fan van 'Jip-en-Janneke' taal.

Tel.: 06 11002544

E-mail: tucci@helderoverenergie.nl

 


 

 

Richard de Vos (1966) – Ontwerper van technische installaties

Heeft veel verstand van klimaat- en installatietechniek en ruime ervaring in adviseren, beheren en realiseren van energiebesparende systemen. Zijn praktische instelling en ervaren oog voor oplossingen maken dat hij snel en kundig de juiste oplossing aandraagt voor uiteenlopende technische processen.

Tel.: 06 5104 7078
E-mail: vos@helderoverenergie.nl


 

 

 


Onze missie

We zijn ondernemer maar bovenal ouder van onze kinderen. We willen zorgvuldig omgaan met de aarde en de beschikbare grondstoffen. Het kan schoon en duurzaam. Vanuit die overtuiging helpt HELDERoverENERGIE huishoudens en bedrijven met energie besparen en CO2uitstoot verminderen. Onze projecten, leveranciers en business partners selecteren we erop dat zij bijdragen aan onze doelstelling. 

 

Lees de Algemene voorwaarden.