Bewezen technische componenten
De Energie Bespaar Installatie bestaat uit twee componenten: de warmtepomp brengt het gasverbruik drastisch terug. De zonnepanelen wekken elektriciteit op.
Onderling gecombineerd leveren ze een uitstekende prestatie. Op beide componenten ontvang je de marktconforme garanties.

Warmtepomp 'Elga'
Deze warmtepomp van Techneco is een milieuvriendelijke manier om je huis te verwarmen. De warmtepomp wint warmte uit de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en wordt direct aangesloten op het cv-systeem. Voor de piekmomenten schakelt de CV ketel bij, zodat je huis altijd comfortabel warm is.
De warmtepomp draait op stroom: het stroomverbruik in huis zal iets toenemen (maar dat wek je zelf ruimschoots op met de zonnepanelen) en het gasverbruik neemt met wel 50 - tot 90% af!

Het comfort in de woning blijft hetzelfde als volledig verwarmen met een gasketel.
De warmtepomp kan in één dag zijn geïnstalleerd en is geschikt voor vrijwel elke woning. Een groot voordeel is dat bouwkundige aanpassingen tot een minimum beperkt worden. Eén doorvoer in de muur volstaat.
Techneco is de marktleider in Nederland op het gebied van warmtepompen voor woningen. Op www.techneco.nl vind je meer informatie.       

In ons aanbod leveren en installeren wij de volgende onderdelen:

  • Elga warmtepomp inclusief installatie;
  • Aansluiten op de CV installatie;
  • Installeren en aansluiten buiten-unit;
  • Vullen CV installatie;
  • Leveren en monteren Honeywell thermostaat;
  • In werking stelling warmtepomp en CV installatie.