U wilt ondernemen én het klimaat sparen. Maar HOE?

U wilt als ondernemer bijdragen aan een beter klimaat. Geen grondstoffen verspillen, minder CO2 uitstoot. De wereld beter achterlaten voor uw kinderen en die van uw medewerkers. Maar waar haalt u de tijd en energie vandaan?
Technisch gezien, zijn alle mogelijke oplossingen voor uw bedrijf al bedacht. De vraag is nu: welke past het beste bij uw bedrijf? Met welke oplossingen gaat u slimmer om met energie en welke investeringen leveren u het beste rendement?


HELDERoverENERGIE: oplossingen die werken voor u
HELDERoverENERGIE is anders dan andere aanbieders. We zijn volstrekt onafhankelijk en het is ons om het even voor welke voorgestelde oplossing u kiest. Wij bieden een aantrekkelijke combinatie van jarenlange ervaring, persoonlijke aandacht, een scherp transparant aanbod en uiteindelijk de beste keuze voor uw bedrijf. Dat ondervindt u al tijdens onze Heldere Quickscan®.


Heldere rapportages – duidelijk advies

Voor ons bent u uniek. Daarom vindt HELDERoverENERGIE passende oplossingen voor uw specifieke behoeften. Daarbij kijken we naar oplossingen waar uw ondernemershart naar uitgaat, maar zien we ook mogelijkheden die u nog niet eerder had bedacht. Dat kan gaan om energieopwekking uit zon, wind of andere toepassingen. Om energiebesparing, klimaatoptimalisatie en bouwkundige aanpassingen voor het verbeteren van de isolatieschil en aanpassen infiltratie. Ook hebben we ervaring met energetische installatietechniek (zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch), warmte-/koude opwekking, besparingen op elektraverbruik en hergebruik restwarmte. Zonder te diep in te gaan op de techniek, maar met een heldere rapportage.


Inclusief oplevering, installatie en afstelling
HELDERoverENERGIE kan u adviseren over energiebesparing, maar dat is niet alles wat we doen:

  • We denken mee over de beste return on investment voor uw organisatie;
  • We rekenen de terugverdientijd en het rendement van uw investeringen voor;
  • We leveren de installatie 'turn-key' op.

Op deze manier ontzorgt HELDERoverENERGIE u in uw duurzame bedrijfsvoering. Zonder dat u inlevert op comfort, terwijl uw business gewoon doorgaat.

Zullen we voor u aan de slag gaan?